Wij zijn benieuwd naar uw reactie over onze website en het museum. Heeft u suggesties? Meldt het ons. Maar u kunt natuurlijk ook om een andere reden een bericht schrijven in ons Gastenboek.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Beste elektriciteitsmuseummensen,Na drie bezoeken aan uw juweeltje op de Veluwe vond ik het tijd om iets terug te doen. De eerste keer was met mijn vrouw en goede vrienden van ons, hij tevens oude elektro collega. Daarna ook nog eens met dochter, schoonzoon en kleinzonen van 9 en 11, alle vier geen techneuten maar allemaal enthousiast, geeneen uitgezonderd. Voor de leken, maar ook voor ons maakte de geestdriftige en interessante toelichting en de apparaten die ze zelf mochten bedienen het extra leuk, met als klap op de vuurpijl voor mijn kleinzoons de grote motoren die toevallig bij hun bezoek ook draaiden. Die jongens komen zeker nog eens (met vriendjes)!

Als jullie wat dichterbij zaten zou ik met mijn 67 jaar nog wel vrijwilliger willen worden maar nu moet ik het bij geldelijke steun houden. groeten, Quirinius van Barwout, Sappemeer

Quirinius van Barwout - 25-12-2014 - 08:26

We zijn onlangs in het elektriciteitsmuseum geweest, het was fantastisch mooi. Dit museum is volstrekt uniek, er zijn legio musea met Rembrandts en van Goghs of met antieke automobielen, niet dat ik de waarde daarvan wil betwisten, ik ben groot bewonderaar van van Gogh, maar de apparaten in dit museum zijn evengoed voortbrengselen van menselijke creativiteiten even waardevol om behouden te blijven. Het is zo ontzettend belangrijk dat dit museum voor de toekomst veilig gesteld wordt (vooral omdat het enig is in zijn soort) en ik hoop dat de overheid ook hierin zijn verantwoordelijkheid ziet.

Bram Scherff - 24-10-2014 - 10:57

Vandaag zijn wij met onze vrienden bij u geweest. Daar onze vriend in zijn werkzaam leven ook elektricien was,was dit voor ons, maar zeker voor hem heel erg leuk. Wij hebben enorm veel uitleg over heel veel dingen gekregen. En wat was en kon die meneer van het museum het allemaal erg interessant en enthousiast vertellen. Het heeft ons erg geboeid.

Het is zeker de moeite waard om dit museum te bezoeken en helemaal om het te behouden.

Vr. Gr. Joop,Marijke

Jaap , Petra.

Petra Guerand - 24-09-2014 - 22:22

Vandaag, 11-09-2014 , het leuke museum bezocht.

Er was veel te zien en de uitleg hieromtrent verliep tot volle tevredenheid !

Al met al een fijne middag en zeer de moeite waard om te herhalen.

Dit museum dient ten alle tijden te worden voort gezet, al was het alleen al om geen gat in een deel van "onze" geschiedenis te laten slaan.Ger, Nico,

Petra, Marga....

Ger - 11-09-2014 - 20:17

Begin september heb ik met mijn vrouw het museum bezocht.

Hierbij is er door een vrijwilliger uitleg gegeven over een aantal huishoudelijke apparaten.

Helaas worden de overige machines pas in werking gesteld vanaf een bepaald aantal bezoekers.

Maar ook een korte uitleg wordt door de, wel aanwezige, directeur/conservator de heer Ritmeester niet aangeboden.

Heb je de pech dat je gedurende je bezoek de enige twee bezoekers blijft, dan mis je hierdoor toch veel.

Een bezoek aan het Radiotron kan alleen volgens afspraak, maar ook dat kan alleen doorgang vinden als je met een GROEP komt, dat is jammer.

Kortom een teleurstellende ervaring.

Leo - 09-09-2014 - 15:07


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »